Aggressive unge på stoffer hærger nattelivet

Voldelige unge påvirket af stoffer er umulige at tale til fornuft. Fyns Politi støder stadig ofte på voldelige unge i nattelivet, der er synligt påvirket af andet og mere end alkohol.

Det var også situationen lørdag aften i Arkaden i Odense. En 24-årig mand fra Horsens indledte et slagsmål med en 18-årig. Den 24-årige smadrede en flaske i hovedet på den 18-årige.

- Han var synligt påvirket at mere end spiritus. Han var helt oppe at køre og umulig at tale til rette, fortæller vagthavende ved Fyns Politi John Henriksen.

Den 24-årige måtte tilbringe natten i detentionen. Og også i cellen fortsatte han med at være aggressiv og oppe at køre.

- Personer, der er påvirket af alkohol, kan vi normalt trænge ind til og tale nogenlunde til rette. Men vi støder stadig oftere ind i ekstremt aggressive og voldelige unge, der er påvirket af noget meget stærkere end alkohol, og dem kan vi ikke trænge ind til, fortæller vagthavende ved Fyns Politi John Henriksen.

Udover en sigtelse for vold er den 24-årige også sigtet for vold mod tjenestemand i funktion. Under anholdelsen nåede den 24-årige at bide en af politifolkene, smadre en rude i politibilen og overøse politifolkene med et utal af ukvemsord.

Den 24-årge blev fremstillet i grundlovsforhør søndag formiddag. Han har flere tidligere voldsdomme bag sig.

Oversigt

    Oversigt