Albani kører igen

Lastbilerne fra Albani kører igen. Depotindehaveren og tillidsmanden mødes til nyt møde fredag. Siden arbejderne på Albanis depot på Hvidkærsvej i Odense nedlagde arbejdet i tirsdags har der ikke været kørt øl ud fra depoterne i Svendborg og Odense Vest.

-

Lastbilerne fra Albani kører igen. Depotindehaveren og tillidsmanden mødes til nyt møde fredag. Siden arbejderne på Albanis depot på Hvidkærsvej i Odense nedlagde arbejdet i tirsdags har der ikke været kørt øl ud fra depoterne i Svendborg og Odense Vest. Arbejderne nedlagde arbejdet i protest mod en lønstigning på 2,50 kroner, når arbejderne på selve bryggeriet netop har fået en stigning på fire kroner.

Depotindehaver Jørgen Sund Christensen fra Odense Sydvest er glad for at se bilerne rulle ind og ud af depotet igen. Men han er noget betænkelig over de nye krav om en lønstigning.

- Problemet er jo, at jeg i mit budget ikke har så høj en lønstigning med. Det ligger jo slet ikke i den aftale, jeg har med Bryggerigruppen. Så jeg er nødt til at have fat i Bryggerigruppens ledelse inden jeg mødes med arbejdernes tillidsmand fredag.

Oversigt

    Oversigt