Alex A. raser over Dansk Industri

Dansk Folkepartis byrådsmedlem i Odense, Alex Ahrendtsen, raser over Dansk Industri.

Til det vækstpolitiske topmøde, som Dansk Industri afholder i Odense den 24.-27. januar, har foreningen inviteret Socialdemokraternes Pernille Rosenkrantz-Theil, som vækstpolitisk ekspert.

Og det falder Ahrendtsen for brystet.
- Pernille Rosenkrantz-Theil er kendt for sine yderligtgående politiske synspunkter, som hun aldrig har taget afstand fra, selvom hun i dag er medlem af Socialdemokraterne. Da venstreorienterede aktivister, sandsynligvis efter en invitation fra Pernille Rosenkrantz-Theil, smed maling på statsminister Anders Fogh Rasmussen, udtalte hun, det var sjovt, og at: "Det kunne lige så godt have været mig selv!". I mine øjne er det kompromitterende for Dansk Industri, at man vælger at lægge sine æg i en revolutionær rede, fortæller han  en pressemeddelelse.

Dansk Industri forsvarer sig.
- Vi holder vækstmøder rundt om i landet, vi vil have så mange synspunkter frem som muligt. Vi vil tale med så mange som muligt, og Vi vil tale med alle uanset politisk standpunkt. Hvad de har gjort tidligere, vil vi ikke vurdere på, siger direktør hos Dansk Industri, Poul Scheuer, til TV 2/FYN.

Oversigt

    Oversigt