I det fynske folks tjeneste

Alex A. raser over Dansk Industri

Alex Ahrendtsen er fortørnet.

Dansk Folkepartis byrådsmedlem i Odense, Alex Ahrendtsen, raser over Dansk Industri.

Til det vækstpolitiske topmøde, som Dansk Industri afholder i Odense den 24.-27. januar, har foreningen inviteret Socialdemokraternes Pernille Rosenkrantz-Theil, som vækstpolitisk ekspert.

Og det falder Ahrendtsen for brystet.
- Pernille Rosenkrantz-Theil er kendt for sine yderligtgående politiske synspunkter, som hun aldrig har taget afstand fra, selvom hun i dag er medlem af Socialdemokraterne. Da venstreorienterede aktivister, sandsynligvis efter en invitation fra Pernille Rosenkrantz-Theil, smed maling på statsminister Anders Fogh Rasmussen, udtalte hun, det var sjovt, og at: "Det kunne lige så godt have været mig selv!". I mine øjne er det kompromitterende for Dansk Industri, at man vælger at lægge sine æg i en revolutionær rede, fortæller han  en pressemeddelelse.

Dansk Industri forsvarer sig.
- Vi holder vækstmøder rundt om i landet, vi vil have så mange synspunkter frem som muligt. Vi vil tale med så mange som muligt, og Vi vil tale med alle uanset politisk standpunkt. Hvad de har gjort tidligere, vil vi ikke vurdere på, siger direktør hos Dansk Industri, Poul Scheuer, til TV 2/FYN.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.