Alex Rasmussen indleder medaljejagt i sæsonpremiere

Alex Rasmussen vil vinde medaljer ved DM i scratch og pointløb, når der køres baneløb i Odense i weekenden.

Når sæsonen for banecykling triller i gang i weekenden, sidder Alex Rasmussen klar i sadlen. Og banespecialisten går efter medaljer i DM-disciplinerne scratch og pointløb.

Sidste sæson sluttede cykelrytteren som verdensranglistens nummer et i baneløb, og den position agter Rasmussen at forsvare.

Derfor er succeskriteriet medaljer, når temporytteren triller ud på DM-banen ved årets sæsonstart i Odense.

- Mine forventninger er, at jeg får en medalje i begge discipliner, siger Alex Rasmussen i en pressemeddelelse.

Målet er realistisk ifølge den tidligere flerdobbelte danske mester i pointløb og dobbelte verdensmester scratch.

- Lasse Norman Hansen kommer hjem, og det er svært at vide, hvilken form han er i, men jeg er i hvert fald i topform, da jeg har timet den lidt sent.

- Så jeg regner med, at jeg kan køre med om medaljer i begge discipliner, siger danskeren.

Cykelrytteren, der til dagligt kører for Team Trefor-Blue Water, forventer også stor konkurrence fra Casper Folsach og Casper Pedersen.

Men det ændrer ikke målsætningen om at starte banesæsonen stærkt for på den måde at genvinde topplaceringen på verdensranglisten.

- Sidste år toppede jeg verdensranglisten, og det vil jeg prøve at gentage, så jeg går efter at vinde, lyder det fra Alex Rasmussen.

Den 31-årige dansker satser derfor meget på baneløbene i denne sæson, og han fortsætter sæsonen allerede om to uger, hvor han skal køre seksdagesløb i London og senere i Genk.

Oversigt

    Oversigt