I det fynske folks tjeneste

Alex Rasmussen smidt ud af cykelløb

Team Saxo Banks fynbo, Alex Rasmussen, kørte ikke alle tre omgange i Vejle på fredagens etape af Post Danmark Rundt og er derfor blevet smidt ud af løbet.

Alex Rasmussen var en af de store favoritter til at vinde enkeltstarten lørdag aften i Post Danmark Rundt. Og han havde proklameret, at han var parat til at vise trøjen frem. Men kort før første rytter kørte ud på den 19,4 kilometer lange enkeltstartsrute i Middelfart, kunne løbsjuryen meddele, at Team Saxo Bank-rytteren var blevet smidt ud af løbet.

Juryen har gransket resultater og løbsdetaljer fra fredagens kongeetape i Vejle, og det står klart, at Alex Rasmussen ikke kørte alle tre afsluttende omgange inde i Vejle.

Tidligere år har løbsledelsen undervejs på etapen med afslutning i Vejle hevet de langsomste ryttere ud undervejs på omgangene og i stedet tildelt dem en mindre tidsstraf, så de ikke skulle kollidere med de forreste ryttere.

Men i år var det blevet indskærpet, at alle ryttere skulle gennemføre samtlige omgange a 5,7 kilometer. Men Alex Rasmussen manglede altså at køre den sidste omgang, inden han trillede hen til holdbussen.

Det er ikke lykkedes Ritzau at få en kommentar fra Alex Rasmussen.
/ritzau/

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.