Allan Simonsens kæreste håber på stor afsked

Når den afdøde racerkører Allan Simonsen bisættes i Odense Domkirke på tirsdag, håber hans efterladte, at mange vil møde op.

Det fortæller Allan Simonsens kæreste, Carina Lundbye Hansen, til bt.dk.

- Jeg håber, at mange af hans venner og bekendte vil dukke op for at vise Allan den sidste respekt. Vi har i familien talt, om vi skulle have vores sorg i fred og bare samle den nærmeste familie til begravelsen. Men det har vi valgt ikke at gøre, siger hun.

Allan Simonsen døde af de kvæstelser, han pådrog sig, da han kørte galt under det legendariske 24 timers-racerløb Le Mans. Odenseaneren bliver bisat i Odense Domkirke klokken 15.00 på tirsdag.

- Det bliver en sindssyg hård dag, men jeg håber og tror også, at den bliver rigtig smuk. Jeg ved ikke, hvordan jeg vil reagere. Det bliver det sidste, jeg har med Allan, og det er stadig lidt uvirkeligt, siger Carina Lundbye Hansen.

Tidligere på ugen iværksatte Dansk Automobil Sports Union en indsamling, hvor alle midler vil gå ubeskåret til Allan Simonsens kæreste og datter.

- Indeni er jeg fuldstændig knust over, hvad der er sket. Men samtidig er jeg meget beæret over, at der f.eks. er startet en indsamling for mig og min datter. Der er andre, der har stået i samme situation som mig, der slet har fået de muligheder og den opbakning, som jeg har oplevet. Det er helt vildt at tænke på, siger Carina Lundbye Hansen.

Oversigt

    Oversigt