I det fynske folks tjeneste

Alternativ valgkamp i Odense

Det er kun valgkampens anden dag, men kreativiteten er allerede kommet i højeste gear. De fynske kandidater og deres bagland tager mange forskelllige metoder i brug for at komme i kontakt med vælgerne.

-

Et fynsk alternativ til statsministerens valgbus

FV2005: Det er kun valgkampens anden dag, men kreativiteten er allerede kommet i højeste gear. De fynske kandidater og deres bagland tager mange forskelllige metoder i brug for at komme i kontakt med vælgerne.

Alex Ahrendtsen fra Dansk Folkeparti har lavet et fynsk alternativ til statsministerens valgbus. Han træder i pedalerne for at samle stemmer til Folketingsvalget.

- Det er meget mere effektivt. Jeg fik ideen da jeg læste en bog om valgkampe i 20erne, og folk synes det er sjovt, forklarer Alex Ahrendtsen fra Dansk Folkeparti.

Alex Ahrendtsen har fuldstændig droppet valgplakaterne - altså lige bortset fra dem, der er klæbet på Christiniacyklens kasse.


DSU vælter regeringen

De unge socialdemokrater fra DSU havde også  fundet de alternative metoder frem onsdag efermiddag på Flakhaven i Odense. Rekvisiterne var dåser med regeringsmedlemmers kontrafej og så nogle bolde.

- Det er en sjov ting, og folk vil gerne være med til at vælte regeringen, siger Cæcilie Larsen fra DSU i Odense.

Nogle hundrede meter væk fra den væltende regering i Odense gågader havde de konservative unge fundet et par trillebøre frem. Sammen med kandidaten Lasse Krulle delte de penge ud til forbipasserende, der til gengæld måtte aflevere deres lommeuld.

- Det er en utraditionel måde at gøre opmærksom på, at skattelettelser skaber vækst og job, udtaler folketingskandidat Lasse Krull fra De Konservative.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.