Alvorlig ulykke: Cyklist ramt af bilist tæt på skole

En ældre mandlig cyklist er onsdag middag blevet ramt af en bil på Jernbanegade i Odense. Ifølge politiet er han kommet alvorligt til skade.

En 73-årig mandlig cyklist fra Odense blev onsdag middag ramt af en bil på Jernbanegade centralt i Odense.

Vidner fortæller til Fyns Politi, at manden på sin cykel kørte tværs over gaden, da han blev ramt af en bil, der blev kørt af en 22-årig mand fra København.

Den 73-årige er ifølge politiet alvorligt kvæstet og bliver onsdag eftermiddag behandlet for svære hovedtraumer på OUH. 

- Der er tale om en aldrende mand, og han er kommet alvorligt til skade, siger vagtchef ved Fyns Politi, Kenneth Taanquist.

Klokken 16.40 er mandens tilstand fortsat ganske kritisk, oplyser politiet.

Cyklede ud fra Kongens Have

Politiet modtog anmeldelsen klokken 12.38. Ifølge vidner, som politiet har talt med, kørte cyklisten ud fra Kongens Have og på tværs af vejen ud for Odense Katedralskole, hvor han blev ramt af en bil, der kørte med retning mod Vester Stationsvej.

- Vidnerne fortæller, at manden kom ganske pludseligt ud på vejen og blev ramt af bilen. Det er en meget ulykkelig situation, siger vagtchef Lars Thede sent onsdag eftermiddag.

Fyns Politi var tidligt på eftermiddagen i færd med at undersøge uheldet, blandt andet sammen med en bilinspektør, og der var derfor i længere tid kun et spor farbart på Jernbanegade. 

Artiklen er opdateret klokken 16.35 med flere oplysninger om cyklisten, bilisten og ulykken.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Oversigt

    Oversigt