I det fynske folks tjeneste

Ambitiøse Odense sejrer smalt over bundhold

Foto: TV 2/FYN

Odense Håndbold måtte slide for sejren hjemme over SK Aarhus, mens Silkeborg-Voel KFUM slog Nykøbing Falster.

Odense Håndbold har ikke lagt skjul på ambitionerne i dansk kvindehåndbold. Jan Pytlicks tropper måtte dog slide for det onsdag aften, da Odense hjemme besejrede SK Aarhus smalt med 31-29.

Med sejren indtager Odense tredjepladsen i Primo Tours Ligaen med 18 point, mens Aarhus-klubben ligger i den tunge ende med syv point for 13 kampe.

Holdene gik til pause med en føring på 14-13 til Odense, men hele ni scoringer af Maja Jakobsen i opgøret var blandt andet med til at sikre de to point.

Fremtiden for SK Aarhus er stadig uvis, da hovedaktionæren Claus Hommelhoff indstiller sin økonomiske opbakning efter denne sæson.

Klubben arbejder på at finde en model, så man kan fortsætte i ligaen, hvis man også er at finde i den bedste række efter sæsonen.

Lykkes det ikke at drive SK Aarhus videre, overdrages klubbens licens til Skovbakken. Silkeborg-Voel KFUM vandt hjemme 29-27 over Nykøbing Falster Håndboldklub, og dermed spillede Silkeborg-holdet sig op på femtepladsen i rækken med 15 point.

Randers HK vandt smalt 20-19 hjemme over Ringkøbing Håndbold. Randers ligger på ottendepladsen med ni point, mens Ringkøbing er næstsidst med seks point.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.