I det fynske folks tjeneste

Amerikansk sangerinde melder afbud til fynsk festival

Diamanda Galás har fået en halsinfektion og kan derfor ikke synge til weekendens Heartland Festival på Egeskov.

Den græsk-amerikanske sangerinde Diamanda Galás har mistet stemmen og er derfor nødt til at melde afbud til weekendens Heartland Festival.

På lægens ordre har hun aflyst sin Heartland-optræden på grund af en halsinfektion, meddeler festivalen. Diamanda Galás fortæller, at hun er ked af at misse den fynske festival på Egeskov Slot. 

Læs også Heartland tæt på at melde udsolgt

- Jeg havde set en hel del frem til denne optræden, og jeg er meget skuffet over, at jeg bliver nødt til at tage mig tid til at komme mig, siger Diamanda Galás.

Hendes koncert skulle have fundet sted søndag den 4. juni, den sidste af i alt tre dages musik, kunst og mad på Heartland.

- Jeg sender jer kærlighed og håber på at kunne optræde en anden gang. Kærlighed til Egeskov, lyder det fra den græsk-amerikanske sangerinde.

Heartland starter fredag aften med de første koncerter. I løbet af weekenden kommer omkring 12.000 gæster forbi Egeskov Slot til masser af musik, kunst, mad og kunstnersamtaler. Hovednavnet er den amerikanske rockstjerne Eddie Vedder, der er bedst kendt som forsanger i Pearl Jam.

Heartland Festival har endnu ikke meldt noget ud om, hvem der kommer i stedet for Diamanda Galás. Hvis du har købt billet til festivalen, skal du som udgangspunkt ikke forvente at kunne få pengene retur på grund af den aflyste koncert. Du kan dog altid kontakte festivalen for at høre, om du kan ombytte din billet.