Amerikanske tennisguruer i Fruens Bøge

50 af landets bedste ungdomsspillere i tennis er de sidset fire dage deltaget i en intensiv træningslejr med det verdensberømte Evert Tennis Academy fra USA.

Det var første gang, at det amerikanske tennisakademi var i Europa på en sommercamp, og 50 ungdomsspillere mellem 10 og 18 år, fik dermed mulighed for at blive bedre spillere gennem akademiets særlige træningsmetoder.

- I har masser af talent og spillerne er meget seriøse. Men mange er ikke afklaret med, hvad der skal være "next step". Alle er meget villige til at lære, men hvor langt vil man og hvad der skal til for at tage et afgørende "step" frem mod det niveau, hvor man bare kan give sig selv chancen for at overveje om man skal være professionel, sagde Jacopo Tezza, der er en af de tre trænere fra Everts Tennis Academy.

Akademiet er stiftet af Chris Evert Lloyd og hendes bror, John Evert. Chris Evert vandt i sin storhedstid hele 18 grand slamtitler og var i syv år verdens nummer et. Mange af nutidens kendte professionelle tennisspillere har været på Evert Tennis Academy.

- Det har været nogle fuldstændige suveræne dage. De har en helt anden attitude og et andet engagement end vi kender det, og jeg er ikke i tvivl om, at det her vil skabe bedre tennisspillere på Fyn og i resten af landet, siger Bo Damgaard fra Fruens Bøge Tennisklub.

Oversigt

    Oversigt