I det fynske folks tjeneste

Amtsformand: Det skal være slut med slingrekurs

Elise Pedersen vil have en åben debat om Socialdemokratiets kurs

Formanden for de fynske socialdemokrater Elise Pedersen mener, at vælgerflugten fra Socialdemokraterne skyldes en politisk slingrekurs. Partiet må åbent debattere hvilken vej man skal gå - istedet for at udøve selvcensur, siger hun. 

Reaktionen kommer efter de dårlige meningsmålinger, der giver en ordentlig øretæve til S, mens Dansk Folkeparti og Det Radikale Venstre stormer frem.

Og den dårlige måling er ikke på grund af debatten om Muhammedtegningerne - men et udtryk for at partiet grundlæggende ikke ved, hvor det er på vej hen, siger hun.

- Vi mangler at tage den åbne debat, som vi har efterlyst i årevis. Det er ikke nogen hemmelighed, at der er nogle af os der mener, vi skal holde os et godt stykke til venstre for midten. Andre mener vi skal være meget mere midtsøgende - ja nogle mener sågar vi skal gå over midten mod højre. Og det er den debat vi er nødt til at få afsluttet. En sådan debat kan man ikke tage i lukkede rum - den er vi nødt til at deltage i allesammen, siger Elise Pedersen.

Hun mener at socialdemokraterne udøver selvcensur, når man ikke vil tage debatten åbent af frygt for at skade partiet.
 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.