I det fynske folks tjeneste

Anders Hugger frifundet for vold

Bokseren Anders Hugger blev torsdag frifundet for vold mod to drenge. Han var i første omgang ved byretten blevet idømt en straf på 60 dages ubetinget fængsel.

Den professionelle bokser Anders Hugger er blevet frifundet i en voldssag. I begyndelsen af november blev Hugger idømt 60 dages ubetinget fængsel for vold mod to 12-årige drenge i en fritidsklub i Odense-forstaden Vollsmose. Dengang ankede bokseren dommen til landsretten på stedet.

Torsdag fandt landsretten det usandsynligt, at man kan løfte en 12-årig dreng på 68 kg i halsgreb 30 cm over jorden og bære ham en til to meter.

- Det var det. Så kom sandheden frem. Folk der har svinet mig til efter byrettens dom, må nu trække i land, sagde Anders Hugger til Fyens Stiftstidende efter frifindelsen.

I første omgang havde byretten fundet det bevist, at Hugger tog halsgreb på en af de to drenge, hvorefter han løftede drengen op i én arm og bar ham mindst en meter. Hugger skulle havde givet den anden dreng en tilsvarende behandling den følgende dag. Men den fynske bokser er nu blevet frifundet.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.