Anders Hugger frifundet for vold

Bokseren Anders Hugger blev torsdag frifundet for vold mod to drenge. Han var i første omgang ved byretten blevet idømt en straf på 60 dages ubetinget fængsel.

Den professionelle bokser Anders Hugger er blevet frifundet i en voldssag. I begyndelsen af november blev Hugger idømt 60 dages ubetinget fængsel for vold mod to 12-årige drenge i en fritidsklub i Odense-forstaden Vollsmose. Dengang ankede bokseren dommen til landsretten på stedet.

Torsdag fandt landsretten det usandsynligt, at man kan løfte en 12-årig dreng på 68 kg i halsgreb 30 cm over jorden og bære ham en til to meter.

- Det var det. Så kom sandheden frem. Folk der har svinet mig til efter byrettens dom, må nu trække i land, sagde Anders Hugger til Fyens Stiftstidende efter frifindelsen.

I første omgang havde byretten fundet det bevist, at Hugger tog halsgreb på en af de to drenge, hvorefter han løftede drengen op i én arm og bar ham mindst en meter. Hugger skulle havde givet den anden dreng en tilsvarende behandling den følgende dag. Men den fynske bokser er nu blevet frifundet.

Oversigt

    Oversigt