Anders så flugtbilist køre Victor ned bagfra: - Han ligger og skriger

Da købmanden i Rema 1000 nåede frem til 13-årige Victor Bødker, lå han og skreg. Det var virkelig skræmmende, fortæller øjenvidnet.

Tirsdag morgen blev 13-årige Victor Bødker kørt ned bagfra en af bil på Anderupvej ud for Rema 1000 i Odense.

Bilisten flygtede fra stedet, men købmand Anders K. Larsen fra Rema 1000 stod på parkeringspladsen og var den første, der kom den 13-årige dreng til undsætning. 

- Lige pludselig siger det bare smæk ude fra vejen af. Et ordentligt skrald. Så vender jeg mig om og kan se, at den her sølvgrå stationcar har smadret ind i drengen, fortæller Anders K. Larsen, der straks løb ud mod vejen.

- Jeg smider selvfølgelig alt, hvad jeg har i hænderne og løber op. Hans cykel ligger i starten af vejen. Drengen ligger helt nede ved den næste vej, fortæller Rema 1000-købmanden.

Er han gået helt i stykker?

Victor Bødker blev i sekunderne efter slæbt cirka 50 meter på køleren af bilen. Da drengen faldt af bilen, fortsatte bilisten i høj hastighed fra ulykkesstedet.

Heldigvis var Anders K. Larsen til stede og løber ned for at hjælpe drengen.

- Jeg tænker: Åh nej, hvad skal jeg ud og samle op? Er han gået helt i stykker? Han skriger i hvert fald, og det er tydeligvis ikke helt godt, så det var virkelig skræmmende. Det går rigtig, rigtig stærkt, forklarer Anders K. Larsen, der tydeligvis er dybt rystet over ulykken. 

Se, hvordan ulykken skete - og hvor langt væk der er mellem, hvor Victor Bødker blev ramt af bilen, og hvor Anders K. Larsen fandt ham på asfalten.
Fotograf: Alexander Aagaard

Han spørger Victor, hvem han er, og de får ringet 112 og til hans søster og efterfølgende resten af familien.

Der kommer snart andre øjenvidner og forbipasserende til ulykkesstedet, og det går op for købmanden, at bilisten er stukket af fra stedet.

- Da det går op for os, at bilisten bare er skredet, bliver jeg vred og sur. Det kan fandeme ikke passe, at man bare stikker af og skrider fra sådan noget, siger Anders K. Larsen.

13-årige Victor: Jeg har mange smerter

Onsdag mødte TV 2/Fyn Victor Bødker på Odense Universitetshospital, hvor han havde tilbragt natten på intensiv afdeling.

- Jeg kommer cyklende, og lige pludselig kører jeg forbi Rema, og så synes jeg, det er mærkeligt, at jeg kigger op i himlen. Det burde jeg ikke. Det gik så hurtigt, siger Victor Bødker til TV 2/Fyn.

- Min første tanke var: Jeg håber ikke, jeg skal opereres, selv om jeg har mange smerter i kroppen, fortæller Victor Bødker.

Den 13-årige dreng har slået en flig af hoften, fået blødninger i milten, forstuvet venstre ringefinger, og så har han en lungespids, som er klappet sammen. Han er tirsdag blevet overflyttet til børneafdelingen og forventes udskrevet torsdag.

Se interviewet med Victor Bødker herunder:

 
Fotograf: Andreas Jarvel

Politiet sigter bilejer

Tirsdag efterlyste Fyns Politi en sølvgrå Citroën C5-stationcar. Den blev fundet onsdag, og torsdag eftermiddag meddelte Fyns Politi, at man har undersøgt den bil, der mistænkes for at have været involveret i ulykken tirsdag morgen på Anderupvej. 

De foreløbige undersøgelser viser, at vragrester fra ulykkesstedet stemmer overens med skaderne på det beslaglagte køretøj. 

Bilens ejer, en ældre mand fra Odense-området, er blevet sigtet. Politiet har foretaget en foreløbig afhøring af manden. Når de endelige tekniske resultater er færdige, vil der ske yderligere afhøring af den sigtede, lyder det fra politiet. 

Indtil denne afhøring er afsluttet, kan politiet ikke oplyse yderligere om, hvordan manden forholder sig til sigtelsen. 

Oversigt

    Oversigt