I det fynske folks tjeneste

Andersen sigter mod pallen

Hans Andersen kan pludselig begynde at dufte tredjepladsen i en samlede VM-stilling i speedway efter andenpladsen lørdag aften i Prag.

Hans Andersen er rykket op til nummer fem i den samlede VM-stilling

I semifinalen lykkedes det ham at passere rivalen Nicki Pedersen, men i finalen ved speedway-grandprixet i Prag måtte imidlertid Hans Andersen se sig slået af sin landsmand og nøjes med andenpladsen. Det var nu heller ikke så ringe endda, mente fynboen.

- Han lavede jo en kanonstart i finalen, så der var ikke så meget at gøre. Jeg var tæt på en overgang, men så var det ved at gå galt, fordi de kom bagfra, og så gjaldt det bare om ikke at sætte andenpladsen over styr. Det er heller ikke dårligt at blive nummer to efter verdensmesteren, og jeg fik jo trods alt også 16 point, lød det fra Hans Andersen, der i den samlede VM-stilling rykker en plads op og nu er nummer fem, 13 point efter Greg Hancock på tredjepladsen.

- Det overordnede mål har hele tiden været at nå mellem de tre bedste, men der skal stadig laves småændringer. I aftes havde vi for eksempel lidt materielproblemer, og først i mit sidste ordinære heat fandt jeg den cykel, der virkede. Havde jeg bare gjort det noget før, var det måske blevet til mere, lød det fra Hans Andersen efter det hidtil bedste resultat i indeværende grandprix-sæson.