'Anerkendelsen betyder meget'

Det fynske sportsarrangement 'Sportslørdag' præsenterer for første gang i 2016 en hel ny pris, hvor det er det fynske publikums stemme, der tæller.

Til publikumsprisen er der normineret kandidater, der i 2015 har været særlige profiler på de fynske hold, eller profiler som har markeret sig gentagende gange internationalt. En af de heldige, som er normineret til prisen, er Michelle Vesterby.

-Det er altid spændende, når det er publikum, der får lov til at norminere en, og man får anerkendelse den vej igennem. Det behøve ikke at være de største sportsresultater, som tæller i publikums bogen, det kan også være, at man er aktiv på de sociale medier og gør lidt ekstraordinært den vej igennem, siger Michelle Vesterby, der selv gør meget brug af de sociale medier til at fortælle folk, hvem der er bag sportskvinden.

En af de ting der lægges vægt på i forhold til publikumsprisen er, at det er sportstjerner, der gør en stolte, og netop det betyder meget for Michelle Vesterby.

- Det er jo super fedt at sætte sin afmærkning. For jeg har haft et meget turbulent år i 2015 med rigtig mange nedture først på året, hvor jeg fik det vendt til en stor succes, og faktisk er det mit bedste sportsår nogensinde, så det betyder da rigtig, rigtig meget for mig at få den anerkendelse, fortæller den stolte sportspige.

Bag prisen står blandt andet TV 2/Fyn og P4/Fyn

Se det fulde interview med Michelle Vesterby her

 

 

Oversigt

    Oversigt