Anholdt: 20-årig fængslet for medvirken til drabsforsøg på rasteplads

En 20-årig mand blev torsdag aften anholdt i Odense og sigtet for medvirken til drabsforsøg efter et opgør på en rasteplads lørdag den 9. december. Han er fredag varetægtsfængslet i fire uger.

Efter en lille uges efterforskning kunne Sydøstjyllands Politi torsdag aften omkring klokken 21.00 anholde en 20-årig mand i Odense.

Den 20-årige blev fredag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding, sigtet for medvirken til drabsforsøg på en 23-årig mand ved Skærup Rasteplads Vest lørdag den 9. december. Han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Lørdag den 9. december opstod der omkring klokken 23.00 tumult mellem flere mænd foran Shell på Skærup Rasteplads Vest. 

Under de tumultariske scener blev en 23-årig mand forfulgt af fire til fem gerningsmænd, skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Tæt på rastepladsens tilkørsel til E45 i sydlig retning mod Fyn blev den 23-årige indhentet og overfaldet med flere knivstik, slag og spark. Efter overfaldet blev den 23-årige mand efterladt i vejkanten.

Sydøstjyllands Politi betragter overfaldet som et drabsforsøg.

Stikker af mod Fyn

Forud for drabsforsøget opholdt gerningsmændene sig omkring 20 – 25 minutter ved tankanlægget på Shell. De fire til fem gerningsmænd kom muligvis kørende til stedet i en sort personbil, en Hyundai Getz med dansk indregistreringsnummer.

Gerningsmændene forlod kort tid efter drabsforsøget gerningsstedet kørende ad E45 i sydlig retning mod Fyn.

Og torsdag aften kunne Sydøstjyllands Politi så anholde en 20-årig mand i Odense. Hvorvidt han har søgt tilflugt i Odense eller er bosiddende i byen, har ikke været muligt at få bekræftet. 

Den 20-årige er den anden anholdte i sagen. Dagen efter overfaldet blev en mand varetægtsfængslet i fire uger, mens en mistænkt kvinde blev løsladt.

 

Oversigt

    Oversigt