To fængslet efter stort fund af stoffer – skunklaboratorier afsløret på Fyn

To mænd er blevet anholdt og varetægtsfængslet, efter Fyns Politi onsdag ransagede to skunklaboratorier på Fyn.

Opdatering
Clock26. sep 2019, kl. 11:25
Artiklen er opdateret med information om varetægtsfængsling samt en korrektion. Vi citerede tidligere vagtchefen for at sige, at der var fundet hash ved ransagningerne. Det var ifølge politikommissær Per Sterobo ikke tilfældet, og det er nu rettet til skunk.

Større skunklaboratorier blev afsløret, da Fyns Politi onsdag ransagede to adresser i henholdsvis Tommerup og Odense SØ.

Under ransagningerne fandt politiet store mængder skunk og skunkplanter.

- Det er en god sag. Vi ransagede og fandt en fint stor mængde skunk, og så fandt vi de her to skunklaboratorier. Men flere detaljer kan jeg ikke rigtig give på nuværende tidspunkt, siger Milan Holck Nielsen, vagtchef ved Fyns Politi.

To mænd, der begge er fra Fyn, blev anholdt ved de to ransagninger. I Tommerup anholdt politiet en 44-årig mand fra lokalområdet, og ved ransagningen i Odense SØ blev en 37-årig mand fra Østfyn anholdt.

Begge de to anholdte er ved et grundlovsforhør ved Retten i Odense torsdag formiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger.

- Vi har en formodning om, at der er flere involverede. Derfor varetægtsfængsler vi de to anholdte for at få efterforsket, om de er alene, eller om der er flere, siger lederen af civilpatruljen, politikommissær Per Sterobo, til TV 2/Fyn.

På grund af den igangværende efterforskning har han ikke flere kommentarer eller oplysninger til sagen.

Oversigt

    Oversigt