I det fynske folks tjeneste

To anholdt med falske sedler: Er der flere om det?

Denne stak 1.000 kronesedler er ægte. Det var den seddel, som to mænd forsøgte at betale med lørdag ikke. Foto: Mads Nissen/Scanpix/arkiv

To unge mænd skal afhøres yderligere. De er muligvis ikke alene om falskmøntneri. Fyns Politi opfordrer til ekstra opmærksomhed, når der betales med store sedler.

Fyns Politi anholdt lørdag først på aftenen to unge mænd på henholdsvis 17 og 20 år.

De to mænd forsøgte med en falsk 1.000 kroneseddel, at købe varer i købmandsbutikken Min Købmand på Heliosvænget i Odense SV.

De to mænd skal afhøres yderligere, da Fyns Politi vil bore lidt mere i om duoen er alene om falskneriet eller om der står nogen bag, oplyser vagtchef Lars Thede til TV 2/FYN.

Læs også Pas på: Falske pengesedler i omløb

Det kan ikke siges med sikkerhed om det er de samme personer, som for uge siden forsøgte, at betale to taxa-ture med en henholdsvis falsk 1.000 krone-seddel og en falsk 500 krone-seddel.

I den forbindelse var 1.000 kronesedlen så dårligt lavet, at taxa-chaufføren afviste den - den var tydeligvis klippet ud med en saks.

Fyns Politi har den senere tid oplevet flere falske pengesedler end normalt og opfordrer til at være ekstra opmærksom, når der betales med store sedler.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.