To anholdt på Langelandsfestival

Natten til fredag blev Langelandsfestivalen lige festlig nok for to mænd. En 17-årig mand og en 30-årig mand blev anholdt for overtrædelse af politivedtægten. I begge tilfælde var mændene kraftigt påvirkede af alkohol.

-

Natten til fredag blev Langelandsfestivalen lige festlig nok for to mænd. En 17-årig mand og en 30-årig mand blev anholdt for overtrædelse af politivedtægten. I begge tilfælde var mændene påvirkede af alkohol.

Nægtede at gå sin vej
Anholdelserne skete klokken 03,22 da den berusede 30-årige nægtede af forlade pladsen efter politiets anvisninger. Den 30-årige var larmende og skabte uorden på stedet. Da politiet bad ham forsvinde nægtede han.

Blandede sig i politiarbejdet
En 17-årig tilskuer mente pludselig at hans hjælp var påkrævet og ligeledes kraftigt påvirket af alkohol begyndte den 17-årige at blande sig i politiets arbejde.

Ville ikke anholdes
Situationen udviklede sig til at politiet måtte anholde begge mænd. I forbindelse med anholdelsen satte den 30-årige til modværge og ud over sigtelsen for gadeuorden er han nu også sigtet for modsættelse af arrest.

Oversigt

    Oversigt