I det fynske folks tjeneste

Anja Andersen på træningsbanen i Faaborg

Anja Andersen styrede mandagens træning i Faaborg HK

Anja Andersen havde sin sidste kamp med FCK Håndbold søndag, og står allerede nu i spidsen for træningen for herrehåndbold i Faaborg.

Allerede dagen efter, at FCK Håndbolds kvindehold tabte kampen om DM-bronzemedaljerne til KIF Vejen, stod træner Anja Andersen i spidsen for et nyt mandskab.

Mandag ledede hun træningen hos Faaborg HK's herrehold, der til dagligt spiller i 1. division. Anja Andersen har ikke kontrakt med klubben, som hun har været i kontakt med i de seneste måneder.

Landsholdsspilleren Kasper Nielsen, der skifter klub forud for næste sæson, deltog i træningen, og han var tilfreds.

- Det var en god og fin træning. Vi fik løbet en masse, og det var dejligt at få pulsen lidt op. Generelt havde vi to timers god og hård træning, som også var morsom, siger Kasper Nielsen til tv2.dk.

- Selvfølgelig var det anderledes, at det var en kvinde, der stod for træningen. Det har vi ikke prøvet før. Men jeg synes, at det fungerede fint, siger han.

Anja Andersen har hele tiden meldt ud, at hun vil holde en pause fra håndbolden i de næste seks måneder for i stedet at satse på en karriere som erhvervs- og sportscoach.

Hun har dog hele tiden været i kontakt med Faaborg for at blive tilknyttet herreholdet og være med til at støtte talentudviklingen på Sydfyn. Klubbens direktør, Lars Brunse, har ikke ønsket at udtale sig til TV2.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.