I det fynske folks tjeneste

Anker Boye som socialdemokratisk formand?

Hverken Frank Jensen eller Helle Thorning-Schmidt er den rette som formand for Socialdemokratiet. Det er Anker Boye der i mod, siger tidligere socialdemokratisk spindoktor Billy Adamsen.

-

Hverken Frank Jensen eller Helle Thorning-Schmidt er den rette som formand for Socialdemokratiet. Det er Anker Boye der i mod, siger tidligere socialdemokratisk spindoktor Billy Adamsen til De Bergske Blade.

Rusker i debatten
Billy Adamsen, der var spindoktor for Poul Nyrup Rasmussen, puster der med nyt liv i debatten med kun et døgn inden den store socialdemokratiske kongres i Anker Boyes hjemby, Odense.

Vil have praktisk politiker
Poul Nyrup Rasmussen tidligere spindoktor, Billy Adamsen, peger netop på Anker Boye fordi han mener at partiet mangler en seriøs tredje kandidat, der:
\"[...] har vist, ved sit daglige praktiske arbejde, at vedkommende kan få tingene til at fungere, og som er vant til at finde løsninger og skabe resultater\". Ud over Anker Boye peger Billy Adamsen også på Rødovres borgmester Erik Nielsen eller Hillerøds borgmester Nick Hækkerup.

Alternativet er et liv i opposiotion
Hvis ikke socialdemokraterne opper sig og finder den rigtige formand risikerer de, at ende som engelske Labour, der sad i opposition i 16 år, siger Billy Adamsen. Og sådan en omgang tror han ikke på at partiet kan overleve.

Anker Boye selv vil ikke
Anker Boye har for nylig afvist over for TV 2/Fyn at være interesseret i at stille op til formandsposten. Det har ikke været muligt at træffe Anker Boye for en kommetar til Billy Adamsens udspil.