Anker: Jeg arbejder for hele Fyn

Efter en kras kritik fra to fynske borgmestre, slår Odense borgmester Anker Boye nu fast, at han arbejder for hele Fyn. Og at samarbejde mellem kommunerne er vejen frem.

- Jeg glæder mig ikke over, at der flytter arbejdspladser fra en kommune til en anden. Men jeg glæder mig, når der flytter arbejdspladser til Fyn, siger Odense borgmester Anker Boye.

Fredag sagde Odenses borgmester på TV2/Fyn: Odense er hovedmotoren på Fyn. Er der vækst i Odense, er det til gavn for hele Fyn. Desuden må de mindre kommuner indrette sig på at blive bosætningskommuner og bruge de herlighedsværdier, som kommunerne nu engang har.

Det fik borgmestrene fra Assens og Nyborg til at kontakte TV2/FYN.

 

 

 

- Vi har normalt et rigtig godt samarbejde. Derfor undrer det mig, at man skal stå og fortælle, at man er glad for at have hugget en virksomhed et andet sted fra, siger Assens borgmester, Søren Steen Andersen (V).

- Jeg synes, det er en udfordring, at man også holder en politisk fest henover, at virksomhederne flytter ind mod Odense, lyder det fra Nyborgs borgmester, Kenneth Muhs (V).

Anker Boye nu fast, at han arbejder for hele Fyn.

- Vi skal sælge Fyn som en helhed. Men vi kan ikke gå imod den udvikling at koncentrationen foregår fra land til by, siger Odense borgmester Anker Boye.

Oversigt

    Oversigt