Anker: Venstre er som en flok forvildede høns

Odenses socialdemokratiske borgmester er træt af Venstre som modspiller i byrådet. Ifølge ham er det et forvirret parti, der modarbejder byens udvikling.

Det er en tydelig stolt borgmester, der står foran byggepladsen ved byens kommende musik- og teaterhus, Odeon.

- Det bliver superattraktivt og kanongodt for vores by, siger han.

Han bakker helt op om både byggeriet af Odeon og underskudsgarantien på 15 millioner kroner, der skal sikre et højt aktivitetsniveau i huset. Venstres Jane Jegind mener, at pengene kunne have været brugt bedre på andre områder i byen, og det får Anker Boye til at blive skarp i tonen.

- Venstre med Jegind i spidsen er som en flok hovedløse høns, der render rundt i den her by og ikke ved, hvad de skal mene. Den ene dag mener de ét, den næste dag mener de noget andet. Og jeg vil sige: De investorer, den her by er afhængig af, de lægger hundredevis af millioner kroner inde i Thrigesgade og i det her hus. Det kan de ikke takke Venstre for, for de har faret rundt i manegen..... Hvem ved, hvor vi har Venstre. Jeg ved det ikke. Det er en flok forvildede høns, der farer rundt uden hoved. Og gør det ene og det andet og det tredje. Den måde kan man ikke drive by på. 

Anker Boye refererer til, at Venstre ikke stod bag forliget om byggeriet af Odeon. Partiet stemte til gengæld for operatøraftalen, der bestemmer økonomien i den daglige drift i kommunens del af huset. Og dermed også underskudsgarantien.

Anker Boyes samlede udtalelse kan ses i videoklippet i toppen.

 

 

 

Oversigt

    Oversigt