Anklager læser op af dagbog

Fynsk sexkrænker har beskrevet, hvordan han ville lave garage til overgreb. Ikke løse tanker, mener anklager.

- Hmm, de bliver sværere og sværere at få fat i. Næste gang jeg får en, afleverer jeg hende ikke igen. Så laver jeg en Fritzl-kælder. Jeg skal have en garage med port. Pigerne ind bag i, tæppe over, ind i garagen, lukke porten, have fun.

Sådan lyder en passage i den 41-årige CJ's dagbogsnotater, som anklager Lenette Skak mandag læser op under sin procedure i retssagen mod ham i Odense.

Ud over at være tiltalt for at have krænket to piger på 10 og 11 år på Fyn i efteråret 2012 er CJ tiltalt for at ville kidnappe flere piger i fremtiden og voldtage dem i en garage, som han havde lejet på Fyn.

Et af anklagerens beviser for de fremtidige overgreb er flere passager fra CJ's dagbog, hvor han har beskrevet overgrebene i detaljer.

Selv har CJ forklaret, at dagbogsnotaterne er skrevet i en psykose og under påvirkning af store mængder Ritalin mod ADHD, og at han ikke ville føre tankerne ud i livet.

Men det tror anklager Lenette Skak ikke på. Under sin procedure i retten siger hun, at meget af det, han har skrevet, faktisk er sket.

- Der er beskrivelse af voldtægtsforsøget - det er sket. Der er beskrivelse af leje af en garage - det er sket. Der er beskrivelse af indkøb i Ikea - det er sket. Der er beskrivelse af overgreb på pigerne - de er sket.

- Så det er altså ikke bare en fantasiberetning. Det er ikke bare løse tanker. Dagbogen er uhyggelig konkret og detaljeret, siger Lenette Skak.

Anklageren læser endnu et stykke op fra dagbogen, som fylder over 2000 sider. Den blev fundet af politiet på CJ's computer, da han blev anholdt 1. juli 2013.

- Det skal være voldtægt, selv med de små fra nu af, så jeg kan lære det - også med de store. Slå, pin, pisk, ikke noget pusse, nusse, kramme, selv hvis jeg gerne vil (...). Så meget som muligt skal være tvang og vold, læser Lenette Skak op fra dagbogen.

Derudover er der en passage, hvori han beskriver, hvad han skal købe i Ikea til brug i garagen. Blandt andet sejlgarn og en skammel. De ting er blevet fundet i hans bil.

Under sin procedure siger Lenette Skak, at hun mener, det er bevist, at CJ er skyldig i alle anklagepunkter. Hun anbefaler en langvarig fængselsstraf.

Der falder dom i sagen onsdag.

Følg sagen på Twitter

Oversigt

    Oversigt