Anni Fønsby er tavs før retssag

En fåmælt Anni Fønsby mødte mandag op i retten i Odense tiltalt for at have tjent millioner på rufferi. Jeg håber på det bedste, lød det fra kendismodellen.

Mandag morgen startede retssagen mod 36-årige Anni Katrine Brinch, kendt som Anni Fønsby. Sammen med en 37-årige kvinde er hun tiltalt for rufferi. Over otte dage og med hjælp fra op mod 15 vidner skal anklageren forsøge at bevise, at kendiskvinden har tjent millioner på at drive bordeller over hele landet.

- Jeg kan kun sige, at jeg har fuld tillid til dommeren, og jeg håber på det bedste. Og så vil jeg lægge min energi inde i retten og ikke udenfor, sagde Anni Fønsby til den fremmødte presse.

Anni Fønsby, der er mest kendt for sit ægteskab med it-millionæren Erik Damgaard har ifølge politiet drevet bordeller i København, Odense, Ringsted, Hasselager, Vejle, Aabenraa, Randers og Kolding. På sit eget bordel på Østerbro i København har hun angiveligt omsat for 3,4 millioner kroner og for mindst 4,2 millioner på de andre bordeller - sammen med sin 37-årige medtiltalte, Soffi Louisa Larsen.

Erik Damgaard var også sigtet i sagen, men er ikke tiltalt. Begge kvinder risikerer flere års fængsel, hvis de dømmes.

Oversigt

    Oversigt