Anni Fønsby er blevet løsladt

Efter afhøring om bordelanklagerne i retten i Odense er Anni Fønsby og en 38-årig kvinde blevet løsladt. Anni Fønsby er dybt skuffet over hele sagen.

Retten i Odense har løsladt den rufferisigtede kendismodel Anni Fønsby. Den tidligere model har siddet i fængsel i et par måneder, men det var ventet, at hun ville blive løsladt efter i dag. Hun sigtes for at stå bag en række bordeller i hele landet sammen med en 38-årig kvinde, hendes eksmand Erik Damgaard og endnu en mand.

Anni Fønsby er skuffet over sagen og den behandling, hun har fået undervejs. Og så er hun skuffet over sin eksmand, Erik Damgaard, der meddelte, at han ville skilles, mens hun sad varetægtsfængslet i sagen.

- Jeg må bare starte et nyt kapitel af mit liv nu. Jeg har ikke meget til overs for Erik. Jeg er en såret person, og jeg står helt uforstående overfor, at han trækker halen mellem benene grundet denne situation, når han har været fuldt indforstået med, hvad jeg har haft med at gøre i de år, han har kendt mig, sagde Anni Fønsby, inden hun sammen med politliet gik tilbage til arresten for at hente sine ting.

Fønsby, der i dag har taget navneforandring til Anni Katrine Brinch, fortalte under et retsmøde i domhuset i Odense om sagen, hvor hun anklages for at være med til at drive bordeller i København og i flere større byer på Fyn og i Jylland. Indtjeningen for bordelvirksomheden har været i millionklassen, men der blev nedlagt referatforbud i sagen, så pressen må ikke fortælle videre, hvad Anni Fønsbys forklaring gik ud på. Hun lagde efter retsmødet dog ikke skjul på, at hun mener, hendes kendisstatus har bidraget til sagen mod hende.

- Ved at tage sådan en som mig, der får den største pressedækning overhovedet, så kan alle dem inde på Christiansborg sige til politiet, hvor er I dygtige, at I gør noget ved bordellerne. Det er helt fint, at nogen skal kendes skyldige i det her. Men så må man tage fat i hele branchen, for der findes 200 andre klinikker, der kører på samme måde, som jeg har valgt at drive min klinik på, og så må man lave et regelsæt, der kan følges og gøres lovligt, siger Anni Fønsby.

Anni Fønsby blev anholdt den 16. april i år, da politiet og skattevæsnet slog til mod en række adresser, hvor langt de fleste husede bordeller. Også Anni Fønsbys hjem blev ransaget under aktionen. Hun har allerede en dom for rufferi tilbage fra januar 2005.

Oversigt

    Oversigt