I det fynske folks tjeneste

Anni: Rockere pressede bordel

Ifølge Anni Brinch brændte rockere et bordel i Ringsted af, fordi der ikke blev betalt nok i beskyttelsespenge. Det fortalte hun torsdag i Retten i Odense.

Anni Brinch - tidligere Fønsby - fortalte i retten om, hvordan HA-rockere truede piger på bordel i Ringsted.

Det var ikke kun udgifter til tøjvask, mad og rene lagner, der tyngede budgetterne i de bordeller, kendismodellen Anni Brinch - tidligere Fønsby - er anklaget for at stå bag.

Flere steder måtte de prostituerede betale beskyttelsespenge til rockere.

Klinik blev brændt af

Og gjorde de ikke det, kunne det få alvorlige konsekvenser, fortalte Anni Brinch, da hun torsdag blev afhørt i Retten i Odense.

- Jeg kan forstå, at der på et tidspunkt var nogle problemer med folk med rygmærker, spurgte anklageren i sagen, og Anni bekræftede, at der havde været problemer med rockere ved et bordel i Ringsted, hun ejede.

Ifølge Anni Fønsby var stedet to gange udsat for alvorlige problemer med rockere. Den første gang blev klinikken brændt af i en påsat brand. Og i juli 2008 kom rockerne ifølge Anni Brinch og overtog bordellet.

Smed pigerne ud

- De tog nøglerne og smed pigerne ud og sagde, at nu var bordellet deres, fordi de ikke havde fået penge nok, fortalte Anni Fønsby.

Repressalierne kom, fordi pigerne angiveligt ikke betalte nok i beskyttelsespenge. Der skulle betales 10.000 kroner om måneden, men en måned havde en af de prostituerede taget 5000 kroner til sig selv.

- Da A. skulle komme og hente pengene, som pigerne lagde til ham et bestemt sted, var de der ikke, fortalte Anni.

Også beskyttelsespenge i Odense

På en af telefonaflytningerne i sagen kan man høre Anni Brinch på et tidspunkt beklage sig over, at omsætningen i et bordel er meget dårlig.

- Der er jo ikke engang penge til at betale HA'erne, siger hun på båndet.

Veninden, der også er sigtet i sagen, har fortalt, hvordan pigerne på bordellet i Odense også skulle betale beskyttelsespenge.

- Jeg tør ikke sige, hvem jeg betaler beskyttelsespenge til. Men det er penge, man betaler med armen om på ryggen, har veninden forklaret i retten.