Antennebestyrelse møder kritik

Medlemmer beskylder den lokale antenneforening i Nr. Brobys bestyrelse for sløseri med medlemmernes penge.

En gruppe af foreningens medlemmer kritiserer bestyrelsen for sløseri med både arbejdet og medlemmernes penge. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Kritikken kommer i forbindelse med en urafstemning, hvor medlemmerne skal tage stilling til, om foreningen skal indgå aftale med

YouSee om levering af digitale signaler i fremtiden. Og det har fået en gruppe medlemmer med den tidligere formand Jørgen Skree i spidsen op af stolen.
- Det er at vildlede med­lemmerne. Tilbuddet er langt­fra den bedste situation for os. Bestyrelsen har simpelthen ikke undersøgt markedet godt nok, mener Jørgen Skree.

Tager kritikken med ro

I stedet har han sammen med andre medlemmer indhentet et tilbud fra Energi Fyn.

Et alternativ, som ifølge Jørgen Skree er langt billigere end de cirka 1,3 millioner kroner, aftalen med YouSee vil koste.

- Det vil faktisk ikke koste foreningen en krone. Energi Fyn graver ledningen ned helt gratis. Så skal man kun betale en brugerafgift, oplyser Jørgen Skree, som endnu ikke har forhandlet brugerafgiften på plads, til Fyens Stiftstidende.

- Desuden er det langt bedre med fibernet fra Energi Fyn end bredbånd. Og så kan man også selv vælge programudbyder. Det kan man ikke hos YouSee. Så tilbuddet er ikke den bedste løsning - hverken økonomisk eller i fremtiden, vurderer den tidligere formand.

I antenneforeningens bestyrelse tager næstformand Mogens Hansen kritikken med ro.

- Det er vores mening, at vi har fundet det bedste tilbud. Om det også er medlemmernes mening, det ved vi ikke. Derfor er forslaget sendt til urafstemning, fortæller Mogens Hansen, og uddyber:

- Desuden holder vi informationsmøde, hvor vi opfordrer alle til at møde op. Så kan de jo tage stilling derfra, siger han til Fyens Stiftstidende.

Oversigt

    Oversigt