Arbejde med letbane begynder til april

Onsdag kunne Odense kommune på et pressemøde fortælle, at ledningsarbejdet til letbanen begynder i april måned.

Her går forberedelsserne og trafikomlægningerne i gang på Stationvej, Albanigade og Ørbækvej Syd, Niels Bohrs Allé og Campusvej.

Arbejdet med ledningsomlægningen varer de næste to år. Og det kan ikke undgå at give gener til Odenses borgere, erkender politikerne.

Besluttet i enighed

2801 letbane

- Vi har i dag taget endnu et vigtigt skridt på vejen til at transformere Odense til en moderne storby. Inden for ganske kort tid vil vi kunne se et håndgribeligt bevis på, at letbanen kommer til at køre igennem byen. Det ser jeg som et vigtigt signal, der vil være med til at styrke stoltheden over vores by, udtaler Borgmester Anker Boye, Soc.dem.

- Der har været fuldstændig enighed om, at byen skal fungere trafikalt under anlægsarbejdet. Jeg har haft den klare holdning, at alle - fodgængere, cyklister, busser og bilister - skal kunne komme rundt i Odense på ordentlig vis trods de udfordringer, som arbejdet giver. Det er vigtigt, at vi tager et balanceret hensyn til alle parter, når vi udvikler byen, og her har vi fundet de bedst mulige modeller i de første fire etaper, siger By- og kulturrådmand Jane Jegind, Venstre.

By- og Kulturudvalget behandler de næste fire etaper - Højstrupvej, Vestre Stationsvej, Ørbækvej Nord samt Hestehaven og Hjallesevej - ved udvalgsmødet den 14. april.

Oversigt

    Oversigt