Togbusser og lukkede vejbaner: Broarbejde påvirker weekendtrafikken

Vejarbejde på Den Gamle Lillebæltsbro påvirker både bil- og togtrafikken to weekender i november, hvor der i perioder bliver indsat togbusser og spærres for biltrafik.

Der arbejdes igen på Den Gamle Lillebæltsbro, og det får konsekvenser for togpassagerer og bilister mellem Jylland og Fyn, når der i to weekender indsættes togbusser mellem Ejby og Fredericia. 

Det er arbejdet med få fjernet den midlertidige skærm mellem vej og togbane, som blev opsat for at beskytte vejarbejderne mod broens togbane og de kørende tog, der er skyld i ændringerne. 

Fra fredag den 15. november til søndag den 17. november bliver regionaltogene mellem Fredericia og Odense erstattet delvist af busser. Det betyder, at passagerer på regionaltoget skal med togbus mellem Ejby og Fredericia.

Det mønster gentager sig weekenden efter, hvor Banedanmark mellem den 22. og 24. november skal arbejde i det modsatte jernbanespor. Også her vil der indsættes togbusser mellem Fredericia og Ejby. 

Der er sat togbusser ind i stedet for regionaltog. Intercitytogene kører, som de plejer. 

Broen spærres for biltrafik 

Sporarbejdet betyder også, at broen lukkes helt for biltrafik i korte perioder i løbet af weekenden. 

Lørdag den 16. november vil broen være lukket i vestgående retning fra klokken 7 til 22. Herefter spærres broen i begge retninger indtil søndag den 17. november klokken 7 om morgenen. 

Søndag den 17. november vil broen igen være lukket i vestgående retning fra klokken 7 til klokken 22.  Natten mellem den 17. og 18. november vil broen igen være helt spærret for biltrafik indtil klokken 5 om morgenen. 

Skal du rejse over Den Gamle Lillebæltsbro i de to weekender, kan du finde mere information på rejseplanen.dk eller på vejdirektoratet.dk.

Oversigt

    Oversigt