Arek-ultimatum til OB

Polske Arek Onyszko er ifølge ham selv færdig i SAS Liga-klubben OB, hvis han ikke er tilbage i målet mod Horsens på søndag.

Efter sit verbale udfald mod klubledelsen efter det samlede UEFA Cup-nederlag til Sparta Prag blev OB's polske målmand, Arek Onyszko, for første gang i karrieren sendt på bænken, da fynboerne efterfølgende mødte Esbjerg i SAS Ligaen. Og hvis Onyszko igen er på bænken, når OB søndag møder Horsens på hjemmebane, er han fortid i klubben, siger polakken til Ekstra Bladet fredag.

- Jeg har ikke fået besked. Men det er helt sikkert, at hvis jeg ikke spiller på søndag, så betyder det, at jeg skal finde en ny klub til januar. Hvis jeg sidder på bænken, så accepterer jeg det - men så er det samtidig klar besked til mig: Arek! Du er færdig! Det accepterer jeg også. Jeg bliver ikke sur - sådan er livet bare, siger den 33-årige målmand til avisen.

OB-træner Lars Olsen har endnu ikke meldt ud, om Arek Onyszko bliver taget til nåde mod Horsens, eller om klubbens normale andenmålmand, Anders Lindegaard, igen får lov til at stå.

Oversigt

    Oversigt