I det fynske folks tjeneste

Årets Rejsejournalist er fynsk

Henrik Lange fra Gislev får overrakt prisen Årets Rejsejournalist 2012 af formanden for Danske Rejsejournalister, Anne-Vibeke Isaksen

Henrik Lange fra Gislev, som har kontor i Nyborg, blev i weekenden tildelt æren som Årets Rejsejournalist 2012 på messen Ferie for Alle i Herning.

Henrik Lange har skabt en række rejseportaler på internettet, som alle har navnet, Highways, hvor han giver inspiration til oplevelser langs landevejen.

Blandt andet har han rejst USA tyndt og formidler sine oplevelser videre på Highways-USA.com.

På Highways.dk beskriver han mindre kendte seværdigheder i det danske kulturlandskab, såsom vejbroer, bunkermuseer fra 2. verdenskrig og en guide til strande, hvor der er adgang i bil.

Formanden for Danske Rejsejournalister, Anne-Vibeke Isaksen, sagde ved overrækkelsen af prisen:

- Henrik Lange er altid i øjenhøjde med sine læsere og rejser gerne på deres vegne. Det gør det journalistiske arbejde jordnært, brugbart og yderst interessant.

Udover rejseportalerne Highways holder Henrik Lange foredrag for danske rejsebureauer om USA, deltager i en af verdens største rejsemesser, Pow Wow i USA og blogger for Discover America, en organisation for rejsebranchen i USA.

Ved du noget? Så send os et tip