Assens og ISS fortsætter samarbejdet

Efter et krisemøde onsdag mellem direktøren for ISS CarePartner og Assens borgmester ser det ud til at ISS får lov til at fortsætte driften af de fire børnehaver i kommunen. Assens Kommune har nu tillid til at samarbejdsaftalen vil blive overholdt.

-

Efter et krisemøde onsdag mellem direktøren for ISS CarePartner, Søren Gaardbo, og Assens borgmester Hans Ole Hansen(V), ser det ud til at ISS får lov til at fortsætte driften af de fire børnehaver i kommunen. Assens Kommune har nu tillid til at samarbejdsaftalen vil blive overholdt.


Krisemødet onsdag kom i stand efter, at forhandlinger  mellem parterne tirsdag endte uden resultat. ISS CarePartner har bebudet besparelser på 7% på de fire børnehaver selskabet driver i Assens. Ifølge ISS skal pengene bruges til pædagogisk udvikling.


Krav om brud med ISS 
Det har både forældrebestyrelser og politikere opfattet som et brud på samarbejdsaftalen. De fire forældrebestyrelser har krævet at samarbejdet med ISS CarePartner bliver afbrudt.


Men efter dagens møde har borgmester Hans Ole Hansen fået fornyet tillid til ISS CarePartner. Firmaet har lovet at trække en bebudet besparelse på 7% fra de fire børnehaver tilbage.


Fornyet tillid
I en kortfattet pressemeddelelse fra parterne står der:


\"ISS CarePartner har tilkendegivet og præsenteret det på en sådan måde, at Assens Kommune har tillid til, at samarbejdsaftalen vil blive overholdt\".


Ifølge samarbejdsaftalen har ISS CarePartner ret til at trække et beløb ud til administration, men efter dagens møde erkender direktør Søren Gaardbo, at det ikke netop er nu, at firmaet skal trække penge ud til udviklingsafdelngen.


Repræsentanterne for de fire forældrebestyrelser vil præsenteret for det nye forhandlingsresultat i løbet af den kommende tid.

Oversigt

    Oversigt