Audi satser på 23-årig fynbo til afsluttende racerløb

Han havde ellers kørt sæsonens sidste løb, men nu skal den berygtede Nordschleife besejres af Nicolaj Møller Madsen fra Søndersø.

Audi henter det fynske racertalent Nicolaj Møller Madsen til sæsonafslutningen i VLN Endurance Racing Championship efter hans debutsæson i GT3.

Nicolaj Møller Madsen havde ellers kørt sæsonens sidste løb og hentet en samlet tredjeplads hjem i det europæiske GT4-mesterskab på Zandvoort i Holland tidligere på måneden. Men hans præstationer har imponeret Audi så meget, at den tyske motorsportsgigant har valgt at hente den 23-årige fynbo ind til at køre det afsluttende løb i VLN Endurance Racing Championship.

- Det er et kæmpe skulderklap, at de har givet mig denne mulighed, og fedt at jeg får lov til at køre mere ræs, inden sæsonen er slut, fortæller Nicolaj Møller Madsen.

VLN Endurance Racing Championship er et løb over fire timer, der køres på Nürburgring i Tyskland. Nicolaj Møller Madsen skal dele bilen med Audis fabrikskører Frank Stippler og Nico Verdonck, som holder banerekorden.

Løbet køres på den berygtede Nordschleife, der er den mest udfordrende del af Nürburgring og betragtes som verdens sværeste racerbane.

- Nürburgring er mit hjem, når det kommer til ræs og min absolutte yndlingsbane, men jeg har aldrig prøvet at køre den i en GT3-bil. Det bliver en stor udfordring, så jeg glæder mig helt vildt, fortæller Nicolaj Møller Madsen.

Nicolaj Møller Madsen har haft en begivenhedsrig sæson. Årets store satsning har været debuten i GT3 Blancpain Sprint series, som er Europas vigtigste GT3-serie. Her sikrede han sig en andenplads i Silver Cup, der er for debutanter og kørere under 25.

Derudover sprang han til, da et afbud åbnede muligheden for at køre det europæiske GT4-mesterskab. Og selvom han ikke var med i sæsonens første løb, lykkedes det ham alligevel at slutte på en samlet tredjeplads.

Oversigt

    Oversigt