Avis: Brøndby lurer på Rasmus Falk

Brøndbys sportschef, den tidligere OB-træner Troels Bech, har gang i et større projekt med at skabe en ny, slagkraftig trup. Her ser han OB-profilen Rasmus Falk som en mulig forstærkning. Det skriver BT.

Som en del af en ny, stor satsning blev den tidligere OB-træner Troels Bech i sommer ny sportschef i Brøndby, hvor han sammen med træner Thomas Frank skal opbygge et nyt storhold, der skal vinde mesterskabet senest i 2018.

For at nå det mål ønsker de blandt andet at forstærke truppen med den 23-årige OB-profil Rasmus Falk, der til sommer har kontraktudløb og derfor om to måneder frit kan forhandle kontrakt med andre klubber.

Rasmus Falk har i de sidste mange transfervinduer været rygtet væk fra OB, og ofte har både Brøndby og FC København været nævnt som mulige destinationer for den talentfulde fynbo.

Selv tager han virakken og rygterne helt roligt.

- Jeg er godt klar over min situation, og jeg tager det meget stille og roligt. Til sommer ved jeg ikke, hvad der skal ske endnu. Om jeg bliver i Odense eller skal et andet sted hen. Det er en del af fodboldverdenen, men det næste skridt, jeg skal tage, skal være det, der er bedst for mig, siger Rasmus Falk til BT.

Han drømmer om at spille for en topklub, men udelukker ikke at fortsætte i den stribede OB-trøje, da han ser gode perspektiver i den nuværende OB-trup.

- Kent Nielsen-projektet, synes jeg, er super spændende, men om jeg skal være en del af det fremover, det er svært at sige. Der er ingen tvivl om, at jeg synes, at klubben bevæger sig i den rigtige retning, men noget af det, jeg tænker på, er, at jeg gerne vil prøve at spille for et tophold eller et hold i en anden liga. Og det kan være, hvis jeg tror, at OB har potentialet til at blive det inden for kort tid, at OB stadig er spændende for mig, men jeg vil selvfølgelig som alle andre fodboldspillere vinde flere kampe end det modsatte, siger Rasmus Falk og uddyber:

- OB og jeg har snakket lidt sammen, og vi har en dialog kørende. Jeg udelukker ikke noget, fordi det er dumt at gøre i den her branche, men jeg er rigtig glad for at være i OB. Det har jeg altid været, og det er vigtigt for mig at understrege. Ligesom jeg ikke udelukker noget fra andre steder, udelukker jeg heller ikke noget omkring OB, fortæller Falk til BT.

Oversigt

    Oversigt