Avis-ledelse: Højst ti mand skal afskediges på redaktionerne

Fyringsrunden i mediekoncernen Jysk Fynske Medier, der står bag de to fynske dagblade Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende, bliver ikke så omfattende som først frygtet.

I maj meddelte Jysk Fynske Mediers ledelse, at koncernen skal spare 90 millioner kroner. Og 18 millioner af dem skulle findes ved afskedigelse af redaktionelle medarbejdere.

quote I sidste øjeblik ser det nu ud til, at færre skal fyrres end først forventet. Det fremgår af en intern meddelelse, som Mediawatch er i besiddelse af.

Fra artiklen.

Afskedigelserne bliver meldt ud torsdag i denne uge.

Men i sidste øjeblik ser det nu ud til, at færre skal fyres end først forventet. Det fremgår af en intern meddelelse, som Mediawatch er i besiddelse af.

I den interne meddelelse fremgår det, at der "højst vil blive tale om ti afskedigelser på det redaktionelle område i Jysk Fynske Medier."

Det skriver Mediawatch.

Vil flytte folk

De ti mand skal findes blandt Jysk Fynske Mediers dagblade og ugeaviser på Fyn og i Jylland.

Ud over Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis ejer Jysk Fynske Medier blandt andet også Vejle Amts Folkeblad, Aarhus Stiftstidende og Jyske Vestkysten.

Mediawatch skriver videre, at som led i planen vil en række medarbejdere blive flyttet til stillinger andre steder i organisationen.

Oversigt

    Oversigt