Avis: Uroen ulmer i GOG

Uroen ulmer for alvor i GOG, fordi ledelsen forlanger, at nogle spillere skal gå mere ned i løn end andre.

På en ekstraordinær generalforsamling i GOG Svendborg mandag før jul var der stadig optimisme i forhandlingerne med spillerne.
Forhandlinger om en kollektiv lønnedgang på op til 30 procent for indeværende sæson.

Men henover julen er der dukket alvorlige knaster op. Ifølge Ekstra Bladet står spillertruppen splittet, fordi ledelsen forlanger, at visse spillere skal gå mere ned i løn end andre.

Ledelsen ønsker blandt andet, at Kasper Nielsen, der er på langtidskontrakt, skal gå med til at få halveret fra sin månedsløn på omkring 215.000 kroner.

Spillerne gik også ud fra, at forhandlingerne om lønnedgang kun var for denne sæson.

- Nej, vi er ikke enige. Det var vi mere eller mindre, når det gælder denne sæson, men når det gælder den kommende, må jeg sige, at der er vi ikke enige, siger spillertalsmand Kasper Jørgensen.

Siden har ledelsen forlangt alvorlige besparelser også for den kommende sæson og lagt pres på spillertruppen i den forstand, at det nu er op til dem at erklære klubben konkurs - og dermed stå som de skyldige.

- Lige nu vil jeg nok sige, at i betragtning af, at det er så kort tid siden, vi havde den ekstraordinære generalforsamling, så troede vi jo, vi var tæt på den endelige løsning. Men der er kommet nogle ting på banen, som vi er nødt til at forholde os til, fordi de rækker yderligere ind i den kommende sæson. Vi var klar over, at der ventede noget - men ikke at det var så udtalt og omfattende, siger Kasper Jørgensen til Ekstra Bladet.

Oversigt

    Oversigt