Axelsen accepterer nederlag til storspillende Lin Dan

Som Lin Dan spillede All England-kvartfinalen, var det ingen skam at tabe, mener Viktor Axelsen.

Trods en start med storsejr i første sæt er Viktor Axelsen færdig i badmintonturneringen All England efter kvartfinalen mod Lin Dan. Kineseren sejrede med cifrene 8-21, 21-14, 21-15.

- Det er selvfølgelig skuffende at ryge ud i kvartfinalen, men ikke når det er til Lin Dan, der spiller på den måde, siger Viktor Axelsen.

- Jeg må se i øjnene, at han fortsat er en af verdens bedste, når han spiller som i dag (fredag, red), siger Axelsen efter sit exit.

Seks sejre
Lin Dan har gennem karrieren vundet All England seks gange.

- Hans rutine blev afgørende, men også at han er god til at spille i store haller, hvor boldene er langsomme. Han var stabil, og jeg var for usikker, vurderer Axelsen.

Han gav sin forklaring på, hvordan han kunne ydmyge Lin Dan i første sæt og alligevel tabe.

- I første sæt spillede han meget kort og fladt, men pludselig fik han længde på sine løft, og så blev han modbydelig at spille imod, da hans defensiv var så god, og han fik mig ud at løbe.

For mange fejl mod en stærk modstander
- Han var bare stærkere end mig, og jeg lavede for mange uprovokerede fejl. Det var i hvert fald ikke godt nok til at vinde.

- Det er ærgerligt, for jeg troede, at jeg var god nok til at presse ham mere. Men det skulle ikke være denne gang, siger Viktor Axelsen.

Dermed har han fortsat til gode at nå semifinalerne i den prestigefyldte turnering i Birmingham.

Oversigt

    Oversigt