Axelsen må aflyse turneringer i Kina og Hong Kong

Viktor Axelsens ankel er i bedring, men han bliver ikke klar til turneringer i Kina og Hong Kong, skriver han.

De store badmintonturneringer i Kina og Hong Kong i november bliver uden deltagelse af Viktor Axelsen.

I et opslag på Instagram melder den største danske badmintonstjerne definitivt afbud til turneringerne, selv om hans skadede ankel er i bedring.

- Alt går efter planen med anklen, og jeg føler, det går i den rigtige retning. Selvom situationen er frustrerende, er jeg sikker på, at perioden er god for min ankel og mig, skriver Axelsen i sit opslag.

- Jeg kommer ikke til at konkurrere i de næste uger, men jeg holder hovedet højt, og jeg vil sikre, at jeg får det bedste ud af perioden. Jeg havde set frem til at spille i Kina og Hong Kong, men på nuværende tidspunkt er det desværre ikke muligt.

I et opslag i sidste uge meddelte Axelsen, at han først regnede med at være klar til at træne og konkurrere på 100 procent inden for seks til ni uger.

Sæsonfinalen i Kina er lige nu langt væk for Axelsen. I forvejen hang hans chancer for at deltage i turneringen nemlig i en tynd tråd.

(artiklen fortsætter under billedet)

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

På listen "Race to Guangzhou" ligger han nemlig blot nummer 14. Da der ikke er udsigt til, at han spiller turneringer i de kommende uger, må hans deltagelse betegnes som meget usandsynlig.

Det er kun de otte bedste på listen, der kvalificerer sig til turneringen.

Sæsonfinalen spilles i Kina fra 12. til 16. december. I både 2016- og 2017-udgaven af sæsonfinalen endte Axelsen som vinder.

Oversigt

    Oversigt