B 1913 vandt - B1909 tabte

Der var både et fynsk nederlag og en fynsk sejr til 1. divisionsklubberne B 1913 og B 1909 i søndagens kampe.

-

B 1913 var på besøg i Hvidovre og kunne tage hjem med en 1-0-sejr efter et mål af Peter Wamberg i 2. halvleg.
B1913 var ellers svækket af en del skader - blandt andre målmand Danny Carlsen, som har rygproblemer, var ude. Men reservemålmand Henrik Rasmussen var helt sikker i 13-målet.

Nierne tabte
Knap så godt gik det for B 1909, der på hjemmebane havde besøg af FC Aarhus.
B 1909 kom da ellers foran efter 20 minutters spil, men århusianerne fik hurtigt udlignet og også ret hurtigt scoret til en jysk 2-1-føring.
B 1909 så ikke for godt ud i forsvaret i søndagens kamp, og FC Aarhus fik øget til 3-1, inden pausen.

Fynsk scoring
I anden halvleg reducerede Kenn Ragus til 2-3, og nierne havde flere store chancer, som lige så godt kunne have endt i scoring, men sådan gik det ikke.
I stedet fik FC Aarhus?s Tommy Bechmann lov at snøre stort set hele det fynske forsvar for til sidst at sende bolden i mål til slutresultatet 2-4.
B 1909 ligger nu på en 12. plads i 1. division og afstanden til nedrykningsstregen skrumper hastigt.