B1909-formand trækker sig

B1909's formand John Kyndbøl mener ikke længere, at han kan samarbejde med de øvrige bestyrelsesmedlemmer i klubben og har nu besluttet sig for at trække sig med øjeblikkelig virkning.

Ifølge Fyens Stiftstidende vil John Kyndbøl trække sig på et møde med bestyrelsen onsdag aften. Det sker på baggrund af et dramatisk forløb op til, at B1909 på en ekstraordinær generalforsamling 26. april udskød beslutningen om klubbens fremtid i FC Fyn.

Føler sig snigløbet

John Kyndbøl havde op til generalforsamling været bannerfører i kampen for at få B1909 ud af FC Fyn-samarbejdet - ifølge ham selv på baggrund af en enig bestyrelse.

På den ekstraordinære generalforsamling fremlagde næstformand Christian Frederiksen dog oplysninger om, at blandt andet han havde forhandlet med FC Fyn igen. Derefter besluttede generalforsamlingen at lade forhandlingerne fortsætte.

De interne uenighederne i bestyrelsen får nu John Kyndbøl til at trække sig.

- Jeg føler mig ikke som en skurk, men jeg efterlades sådan. Jeg blev snigløbet, og jeg kan selvfølgelig ikke fortsætte samarbejdet med dem, der faldet mig i ryggen, siger John Kyndbøl til avisen.

Oversigt

    Oversigt