B1909 tilbage i 1. division

Der var champagnesprøjt og jubel, da B1909 sikrede sig oprykning til 1. division i fodbold. Med en sejr på 2-1 over Korup i den næstsidste kamp nåede Vollsmose-klubben sit mål.

-

For at rykke op efter inden sidste spillerunde  skulle B1909 vinde sin hjemmekamp mod Korup søndag eftermiddag - samtidig skulle Dalum spille uafgjort eller tabe.

Men det holdt hårdt. Korup bragte sig nemlig hurtigt i spidsen. B1909 havde flere oplagte chancer for at udligne, men først i det 37. minut lykkedes det for Thomas Rasmussen.

Kort inde i 2. halvleg sørgede Kim Kristensen for sejrsmålet, og i Aalborg tabte Dalum med 1-2. Så da dommerens fløjte lød for sidste gang, brød jublen løs på Gillestedvej.

For at kunne gøre sig gældende i 1. division i næste sæson skal klubben dog på indkøb. I følge sportschef Jens Ottesen mangler B1909 tre-fire forstærkninger.