I det fynske folks tjeneste

B1909 udskyder FC Fyn-beslutning

01:20

Nye oplysninger fik B1909 til at udskyde beslutningen om klubbens fremtid i FC Fyn

1 af 2

Den ekstraordinære generalforsamling i B1909 tirsdag aften tog en uventet drejning. Beslutningen om, hvorvidt klubben skal trække sig ud af FC Fyn er udskudt til efter 30. juni.

Det var næstformand Christian Frederiksen, der fremlagde nye oplysninger om eventuelle ændrede betingelser i FC Fyn-samarbejdet. Helt op til dagen for den ekstraordinære generalforsamling har der været kontakter mellem B1909 og FC Fyn.

Blandt andre Christian Frederiksen deltog i et mæglingsmøde med FC Fyn lige før påske. Her var blandt andet det kontroversielle punkt om fordelingen af FC Fyns reservespillere oppe at vende.

Efter at oplysningerne blev lagt frem på mødet tirsdag aften, opfordrede det mangeårige medlem Olav Nielsen bestyrelsen til at udskyde beslutningen om klubbens fremtid.

Det stemte stort set alle 130 fremmødte for. Eneste imod var formand John Kyndbøl.

Da TV 2/FYN spurgte, hvad det betød for hans position i klubben, svarede han, at det måtte han overveje.

- Der er tilsyneladende noget, der har rykket sig, siden at jeg tidligere havde mandat til at forhandle på en enig bestyrelsens vegne, sagde John Kyndbøl.

Det er nu meningen, at B1909 og FC Fyn skal forhandle videre om fremtiden indtil den 30. juni, inden medlemmerne igen skal involveres i en beslutning.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.