I det fynske folks tjeneste

Baby fik hjertestop på Storebæltsbroen: Hvem hjalp Joannas pige?

Joanna Glem var på vej over Storebæltsbroen med sin familie, da den lille pige på bare 16 måneder fik hjertestop.

Joanna Glem fra Dianalund på Sjælland efterlyser de mennesker, der hjalp til, da hendes datter fik feberkramper og hjertestop ved Nyborg-afkørslen lørdag.

Lørdag fik Joanna Glems 16 måneder gamle datter feberkramper, da familien var på vej over Storebæltsbroen. Kort efter fik datteren hjertestop.

- Vi var næsten ovre Storebæltsbroen, da jeg kan se, at min datter ikke er kontaktbar. Min store datter vender sig rundt og kan se sin afkræftede lillesøster og siger, at hun ikke trækker vejret, skriver Joanna Glem på Facebook. 

Læs også Førstehjælpere fundet: - De tog ansvaret, mens jeg kiggede på mit livløse barn

Joanna Glem skynder sig at standse bilen og hiver datteren ud, hvorefter flere mennesker kommer løbende for at hjælpe med førstehjælp. 

Heldigvis begynder den 16 måneder gamle pige at trække vejret.

Nu efterlyser familien fra Dianalund på Sjælland de mennesker, der hjalp den lille pige tilbage til livet ved afkørslen mod Nyborg lige efter broen. 

- Jeg fik min lille datter ud af bilen og fik hjælp af nogle mennesker, der kunne se, at der var noget galt. Det var nogle fantastiske mennesker, der kom og hjalp mig med min livløse datter, og jeg vil gerne have, at de mennesker skal vide, at jeg er meget glad for hjælpen, skriver Joanna Glem i sin efterlysning på Facebook. 

Hun håber, at flere vil dele hendes efterlysning, så hun selv kan sige tak.

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.