Badehotellet på kostumejagt: Her er da lige kjolen til Fru Frigh

Anmelderne skyder det ned som dilletant og amatøragtigt, men seerne elsker TV 2-serien Badehotellet. I dag var chefkostumieren på jagt i Tidens Samling efter nyt tøj til Amanda, Fie og Fru Frigh.

Bunker af tøj, der dufter af 1930/1931 var allerede hængt til side på stativet, da TV 2/Fyn besøgte Tidens Samling på havnen i Odense. 

 

 
 

 

Chefkostumier Margrethe Rasmussen var i kostumehimlen.

- Det er fantastisk. Nogle gange finder man nogle helt utrolige skatte, siger hun og viser en lang kjole med masser af håndværk bag.

- Jeg har tænkt, at det er en som Fru Frigh skal prøve.

 

Se hele interviewet med Badehotellets chefkostumier - og få et smugkig på Fru Frighs kjole og Max' jakke

 

Tidens Samling har tidligere leveret kostumer til Badehotellet. Blandt andet Amandas fine blå badedragt, som nu er tilbage i samlingen.

- Det er da fantastisk, at det kan bruges til andet end bare udstilling på et museum, siger indehaveren af Tidens Samling, Cæcilie Ning Hage.

- Nogle gange glemmer jeg helt at holde øje med handlingen, fordi jeg lige skal prikke ud, hvad der kommer fra os af, griner hun. 

 

TV 2's populære serie

 

 I netop afsluttede tredje sæson slog serien seertalsrekord med over halvanden million seere på et enkelt afsnit, det højeste siden Strisser på Samsø i 1997. 

 

Oversigt

    Oversigt