I det fynske folks tjeneste

Badmintonstjerne har mod på flere medaljer

Mathias Boe har prøvet at vinde det meste. I 2015 to Super Series-sejre og DM-guld, men Mathias Boe er langt fra færdig med at jagte titler.

01:21

Mathias Boe er stadig sulten efter at vinde, og det store mål i 2016 er en OL-medalje.

1 af 2

Når Mathias Boe spiller badminton med sin makker Carsten Mogensen, er der kun en ting der tæller - en sejr!

- Det er altid sjovest at vinde. Det er derfor man træner hver dag, bruger al sin tid og indretter hele sit liv efter det. Så det giver selvfølgelig en enorm rus, og den følelse man har, når man vinder, den er meget svær at beskrive og meget svær at erstatte med noget andet i livet. Men når man har vundet nogle titler som vi heldigvis har, så aftager den følelse lidt, men vi er blevet så miljøskadede, at vi hele tiden er sultne efter noget mere, hele tiden er sultne efter at vinde, siger Mathias Boe.

Derfor var han også skuffet, da makkerparret kun opnåede en kvartfinale til VM. Til gengæld husker Mathias Boe tydeligt følelsen af at vinde All England for anden gang. Den titel vil Boe meget gerne forsvare i 2016, og så er der et OL i Rio:

- Selvfølgelig en medalje til OL, det ville være drømmen. Der er ingen badmintonspillere før, der har vundet to OL-medaljer, så det kunne da være sjovt at være de første, der gjorde det. Men der er længe til, og der kan nå at ske meget inden da, men hvis jeg skulle beskrive et perfekt 2016, så var det nok sådan det udspillede sig.