Bager lider under vejarbejde

En bager i Odense er hårdt ramt af et lille vejarbejde foran hans butik. Omsætningen rasler ned, mens arbejdet tilsyneladende ligger stille hen.

Vejarbejdet foran Guldbageren på Rødegårdsvej i Odense begyndte helt uden varsel den 8. maj.

- Jeg opdagede, at der pludselig blev sat nogle betonklodser op foran forretningen, og måtte ud og høre, hvad der foregik. De fortalte, at der skulle graves op, fortæller bager Michael Bach Christiansen.

Han havde overhovedet ikke modtaget noget varsel om det forestående arbejde foran hans butik.

- Vores kunder kan ikke længere parkere ved butikken, og vores omsætning er faldet med 25-30 procent de sidste tre uger. Jeg forstår ikke, hvorfor kommunen ikke varsler de erhvervsdrivende, så vi kan indrette vores omkostninger efter det nødvendige vejarbejde, siger Michael Bach Christiansen.

Bageren har flere gange rettet henvendelse til Odense Kommune for at få at vide hvor lang tid vejarbejdet vil stå på, men har blot fået at vide, at det kunne vare til 5. juli.

- Det er tydeligt, at de ikke prioriterer at få dette arbejde færdigt. De satte klodserne op før en helligdag og så skete der ikke noget i 5-6 dage. Flere gange er arbejderne gået hjem om formiddagen. Det er frustrerende, siger Michael Bach Christensen.

I følge Guldbageren truer vejarbejdet nu forretningens eksistens.

- Jeg har fortalt kommunen, at hvis det først er færdigt 5. juli, så er det ikke sikkert at der længere er en Guldbager i Rødegårdsvej, siger Michael Bach Christensen.

I følge Odense Kommune er det Fjernvarme Fyn, der står for udgravningen, og kommunen har rykket for at få færdiggjort arbejdet.

Oversigt

    Oversigt