I det fynske folks tjeneste

Bager vil sætte rekord med verdens længste wienerstang

En bagersvend i Søndersø har netop nu travlt med et ambitiøst projekt. I løbet af 12 timer arbejder han på at skabe det, der kan blive verdens længste wienerstang. Målet er en længde på 1,3 km.

-

En bagersvend i Søndersø har netop nu travlt med et ambitiøst projekt. I løbet af 12 timer arbejder han på at skabe det, der kan blive verdens længste wienerstang. Målet er en længde på 1,3 km.

- Vi skal nok nå det. Vi sætter bare tempoet op, men det er hårdt. Vi arbejder jo i tolv timer i træk uden pause siger bagersvend Erling Skov Andersen i dag til TV2 /FYN.

Da vi besøger bagersvenden har han været i gang i knap seks timer. I den tid har han bagt de første 800 meter wienerbrød.

Bageren fortsætter med at fabrikere wienerbrød i lange baner frem til klokken 20 i aften. Man skal nu ikke glæde sig til synet af et 1,3 km langt wienerbrød. Den søde kage bliver nemlig solgt straks den er kommet ud af ovnen. Og det var populært i dag i Søndersøcentret. Her kunne de heldige nemlig købe en halv meter wienerbrød til blot ti kroner.