Bakken Bears snyder igen Svendborg for DM-guld

Bakken Bears vandt DM-guldet i basketball, da klubben vandt den syvende finalekamp over Svendborg Rabbits.

Bakken Bears genvandt torsdag aften det danske mesterskab i basketball for herrer.

Træner Steffen Wichs mandskab sejrede 92-83 på udebane over Svendborg Rabbits i den syvende og afgørende DM-finalekamp.

Samlet vinder Bakken Bears finaleserien med 4-3 i kampe.

Det var syvende år i træk, at de to mandskaber stod over for hinanden i DM-finalerne, og statistisk set var det ingen overraskelse, at Bakken Bears for tredje år i træk løb af med sejren.

Kun i 2010 har Svendborg Rabbits formået at vinde DM-guldet i de syv dueller, mens ærkerivalen nu har vundet guld ved de seks øvrige lejligheder.

Det var i og for sig heller ikke overraskende, at Svendborg Rabbits ikke formåede at vinde den syvende finalekamp på hjemmebane.

Fem af de syv kampe i DM-finaleserien blev nemlig vundet af udeholdet.

Bakken Bears var toneangivende i stort set hele kampen, der blev afviklet i et udsolgt Svendborg Idrætscenter.

Klubben fra Aarhus førte 45-42 ved pausen, efter hjemmeholdet fik barberet lidt af udeholdets føring af mod slutningen af første halvleg.

I anden halvleg øgede Bakken Bears stille og roligt forspringet, og trods en afsluttende slutspurt kunne Svendborg Rabbits ikke forhindre endnu et smerteligt nederlag.